Kirakóssal játszani mindenki szeret és szerencsére ma már annyiféle ilyen jellegű játék van, hogy a legszokatlanabb érdeklődésű emberek is megtalálják a számukra megfelelőt. Ha pedig valakinek még ez az óriási választék sem elégítené ki az igényeit, illetve ha egy idő után megunná a síkban létrehozott alkotásokat, akkor még válogathat a 3D puzzle variánsokból is.

Ezek kiemelkedve a 2 dimenziós világból, igazi kis makettekként testesítik meg a különféle épületeket, járműveket és műemlékeket. Picit eltérnek a hagyományos kirakósoktól, de a lényegük ugyanaz, apró darabokból valami nagyot és egységet létrehozni.

Ha Ön még soha nem élte át a 3D puzzle nyújtotta fantasztikus játékélményt, akkor meglepődve tapasztalhatja, hogy nemcsak a gyerek kedvéért fog leülni építkezni, hanem tényleg el fogja varázsolni ez a készségfejlesztő és ugyanakkor rendkívül szórakoztató játék.

Bár vannak kisebb méretű szettek is, de érdemes valami nagyobb 3D puzzle mellett döntenie, esetleg több kisebbet is előnyös lehet beszereznie, mert meglátja, hamarosan minden családtag ki szeretné majd próbálni. Rendezhetnek majd versenyeket vagy építhetnek együtt is egy olyan saját kis várost, ahol a valós és mesevilág grandiózus épületei találkoznak egymással.

Talán furán hat majd, hogy az Empire State Building, a Tádzs Mahal és a Magyar Parlament egy helyre kerülnek, de mindenképpen szórakoztató lesz ezeket összerakni és mutatós települést kialakítani belőlük. Tegyenek egy próbát és a 3D puzzle garantáltan a családi programok központi szereplőjévé fogja kinőni magát!