A rejtélyes, izgalmakban teli társasokat nagyon sokan kedvelik. Nekik a Cluedo társasjáték igazi telitalálat lesz. A detektíves, fordulatokban gazdag Cluedo ugyanis felhőtlen szórakozást garantál. A klasszikus rejtélyek játékában soha nem tudhatjuk, hogy ki mond igazat és ki hazudik.

Állandóan résen kell legyünk és figyelnünk a játékostársainkat. A játékba a gyermekek is bekapcsolódhatnak, akik megfigyelik a felnőttek reakcióit és elkezdik azokat mind tökéletesebben utánozni. A Cluedo társasjáték a nagyoknak roppant szórakoztató és izgalmas, a kisebbeknek pedig még készségfejlesztő is, hiszen ők megtanulnak megfigyelni és taktikázni is.

Nem véletlenül az egyik igen közkedvelt társas, ami ráadásul több változatban is megjelent. A jatekotthon.hu webshopból megrendelhető Cluedo társasjáték klasszikus kiadásban, de olyan különleges változatokban is, mint a Harry Potter vagy a Trónok Harca. Ha pedig szeretnénk a véresen komoly kalandokat egy kis humorral és őrülettel is fűszerezni, akkor itt van az Agymenők kiadás.