Amennyiben bringavásárláson gondolkodik, akkor jó helyen jár. A Csepel kerékpárok minőségiek és megbízhatóak. A márkát forgalmazó üzlet kínálata bőséges. Egyes típusok többféle színben is beszerezhetőek. A webáruházból történő rendelés nagyon kényelmes és egyszerű. Az igényelt biciklit összeszerelve és ingyenesen szállítják ki a megadott címre.

A széles választéknak köszönhetően, biztosan mindenki talál majd magának, illetve a stílusához megfelelő változatot. A forgalmazó minden termékre 1-2 év jótállást biztosít. Ha mégis meghibásodna, akkor a szerviz tapasztalt szakemberekkel és kiválóan felszerelt műhellyel áll rendelkezésre, persze a garancia ideje alatt díjmentesen.

A Csepel kerékpárok női, férfi és gyerek variációban egyaránt beszerezhetőek. Minden típus a mai kor igényeinek tökéletesen megfelel. A modern változatok mellett, a hagyományos darabok is megtalálhatóak az üzletekben és az online boltokban.

A webshopokban több mint 100 fajta bringa fellelhető. A céget Weiss Manfréd alapította 1928-ban. A Csepel kerékpárok Magyarországon hatalmas népszerűségnek örvendnek.