Nem elég a mindennapi bőrápolás ahhoz, hogy mindig ragyogó, szép legyen az arcunk, hiszen a fényvédelem is rendkívül fontos. Mindenképpen színvonalas terméket kell ehhez választanunk, ha tökéletes eredményt akarunk. Ideális döntés a Purito Centella Green Level illatmentes fényvédő, a hatékony koreai kozmetikumok egyik kiválósága.

A készítmény széles spektrumú kémiai védelmet nyújt a Nap UVA és UVB sugarai ellen, erősíti a bőr védőrétegét, egységesíti annak tónusát. Fontos tulajdonsága még, hogy gátolja a felhám nedvességvesztését. A Purito Centella Green Level fényvédő produktum használata azért is ajánlott, mert sima, puha és egészséges bőrfelületet eredményez.

Smink alatt is nagyon jól viselhető. A Purito Centella Green Level fényvédő felvitele a szépségápolási rutin utolsó lépése. 2-3 óránként tanácsos megismételni a készítmény felvitelét, ha hosszabb ideig tartózkodunk a napsütésben, például nyaraláskor vagy a kerti munkák során. A goodskin.hu netes drogériából gyorsan és egyszerűen megrendelhető.