Sokan úgy tartják, hogy a légszennyezés főleg kültéri probléma, azonban a lakásban ugyanúgy számolni kell vele. A Dyson légtisztító feladata, hogy a lakás akár jóval szennyezettebb levegőjéből kifogástalan minőségűt varázsoljon. Hiszen hiába szellőztet az ember, mivel a nyitott ablakon keresztül a pollenek, szennyeződések és kipufogógázok is betalálnak, amit utána egész nap szívhatunk.

Vagy gondoljunk a nedvességre, ami a falra lecsapódva tökéletes alapot ad a penészgombának, ami tényleg káros az egészségünkre. Amennyiben szeretnénk végre szabadon és tisztán lélegezni a lakásban, előbb vagy utóbb be kell szereznünk egy Dyson légtisztítót.

Ez a termék HEPA szűrővel rendelkezik és 360 fokból támadja a levegőben szálló ellenséges szemcséket. Ha pedig ez nem lenne elég ok a vásárlásra, akkor a meleg hónapok során kellemes hűsítő sugárral ajándékozza meg a lakókat, amitől sokkal elviselhetőbbé válik a kánikula. A Dyson légtisztító energiatakarékos, miközben megállás nélkül biztosítja a tiszta levegő áramlását.