A fehér mindennel passzol, tehát érdemes kiegészítők terén is ebben az árnyalatban gondolkodni, mert akkor nagyon sokféle összeállításban szerepet kaphatnak. Például egy fehér alkalmi cipő gyakorlatilag bármivel és bármilyen színű ruhadarabokkal felvehető, tehát egy igazi Jolly Joker lehet a gardróbban.

Amennyiben egy farmernadrágot és egy blúzt vesz fel a fehér alkalmi cipő mellé, akkor a sportosan elegáns stílust képviselheti. Egy szoknyával és egy inggel társítva remek irodai viselet is lehet, ugyanakkor ha egy szép kisestélyihez húzza fel, akkor Ön lehet bármilyen eseményen a legcsinosabb résztvevő, tehát jó befektetést jelent a fehér alkalmi cipő.

Természetesen többféle modell közül is válogathat, de érdemes egy minél egyszerűbb, klasszikus változat mellett dönteni, ha a lehető legtöbbször szeretné viselni. Persze egy extravagánsabb fehér alkalmi cipő is sokszor bevethető, amennyiben általában ezt az irányt célozza meg, de a visszafogottabb példányok még ez esetben is jobban kihasználhatóak.