A friss levegő biztosításához egyértelműen szükség lesz bizonyos műszaki megoldások kiépítésére. Bár a hagyományos ingatlanokban egyszerűen az ablakok kinyitásával oldották meg ezt a feladatot, manapság az igények magasabbra nőnek ennél. A zsalumozgató motor alkalmazás tehát kulcsfontosságú szerepet lát el. Az oxigénben gazdag levegőnek több előnyös tulajdonsága van.

Azon túl ugyanis, hogy élénkít, a felhalmozódott szennyeződéseket is hígítja a légtérben, vagy azokat egyszerűen kisöpri onnan. Ingatlantól függően, sajátos megoldások révén végezhető el a hálózatok integrálása. A zsalumozgató motor különféle méretű elemekhez is elérhető. Tetszés szerint van mód válogatni az egyedi felhozatalban az evohomeshop.hu weboldalon.

A megszokott szabványos szerelésük egyszerűen elvégezhető, így a vezérlés sem lesz bonyolult és a megszokottak szerint fog az zajlani. A zsalumozgató motor bár egy kis részletnek tűnik, de a rendszerből mégis elengedhetetlen, hiszen nélküle nem növelhető meg a légcsatornák működésének kapacitása olyan magas mértékben.