Időmérőt keresel egy 8 évesnek? Vagy talán 5 évesnek? A kicsik kalandja az időmérőkkel már korán elkezdődhet. Tökéletes alkalom erre az óvodába járás vagy az iskolakezdés. Sok kis lurkó az első óráját olyan fontos események emlékére kapja, mint az első csengő.

Bármilyen alkalomról legyen szó, a gyerek karóra fontos és praktikus eszközzé válik. Ahhoz, hogy a modell betöltse a célját, mindenekelőtt a kis tulajdonosának kell vonzónak lennie. Így a legfiatalabbak érdeklődését is felkelti, akik örömmel viselik majd a csuklójukon. A világmárkák egyre szívesebben terveznek órákat a gyermekeknek. A könnyű és kényelmes gyerek karóra megfelel a fiatal közönség igényeinek. Az ellenálló üveggel borított átlátszó számlap minden móka során bizonyítani fogja magát.

Az időmérők szerelmesei jól tudják, hogy az óra az alapvető rendeltetésén, az időjelzésen kívül számos funkcióval és előnnyel rendelkezik. Míg a felnőtteknek a munka, az utazás vagy a sportolás során lesz hasznos kütyü, addig a gyerek karóra oktatási segédeszközként is használható.