A hajhullás és kopaszodás ellen ma már nagyon sokféle módon lehet felvenni a harcot, amelyek között vannak természetes és mesterséges változatok. Amennyiben a különféle mesterséges módszerek nem hoznak változást, érdemes elgondolkozni a hair transplant meglépésén, hiszen az a legtöbb embernél be szokott válni.

Természetesen beszélni kell egy hozzáértő szakorvossal, aki elég tapasztalattal rendelkezik és megfelelő tanácsokat tud adni. Fontos tudni, hogy a hair transplant mindenkinél másképp fejti ki a hatását, azonban a legtöbb esetben az emberek pozitív eredményekről számolnak be.

Azért is fontos előbb beszélni egy szakorvossal, mert ő el tudja mondani, hogy mit és miként fognak végezni, valamint azt is, hogy milyen eredményre lehet számítani. Könnyen előfordulhat, hogy az első beültetés nem lesz sikeres, azonban a második már igen. A hair transplant folyamatosan fejlődik, így minden évben új technológiák és módszerek jelennek meg. Amennyiben gyors és látványos változást szeretnénk, mindenképpen gondolkozzunk el a beültetésen!