A stratégiai játékokat kortól és nemtől függetlenül rendkívül sokan játszák, nagy előszeretettel. A hagyományos változatok általában az online térbe is átkerülnek.

A Honfoglaló társasjáték esetében ez fordítva volt, hiszen a népszerű internetes játék alapján készült el a roppant izgalmas társas. Ennek köszönhetően, a területek hódítása sokkal emberközelibb és valóban szembe nézhetünk az ellenfeleinkkel, akik mindent bevetnek, hogy legyőzzenek minket. A játék kártyái gyönyörű grafikákkal teszik még élvezetesebbé a játékot, amibe akár 10 személy is bekapcsolódhat. A Honfoglaló társasjáték igényel némi tudást, stratégiát és szerencsét egyaránt.

Az önfeledt szórakozás, izgalom és nevetés mellett, tudásra is szert tehetünk, hiszen a kérdések alaposan megtornáztatják az agyunkat. Pontosan ezért, a Honfoglaló társasjáték elsősorban a nagyok játéka, de már a 9 évnél idősebbek is kipróbálhatják a tudásukat és a stratégiai érzéküket benne. A jatekotthon.hu webshopban eredeti minőségben és remek árban megrendelhető, a hét bármelyik napján.