Mára annyi gyártó és annak annyi mobiltelefonja érhető el a végtelen mennyiségű fizikai és online üzletben, hogy ember legyen a talpán, aki képes kiválasztani a számára legmegfelelőbbet. Ha szeretne egy remek ár/érték arányú készüléket, jó szívvel ajánlható a kétkártyás Huawei P20 ár alatt, vagyis kedvezménnyel.

A Huawei a P szériában igyekszik megmutatni az aktuális fejlesztéseinek csúcsát. Így, noha a P30-ban már bizonyos szempontból jobb alkotóelemek vannak, az előző széria az egykori – és itt egyetlen évvel korábbról beszélünk – csúcsot jelenti, mára kedvezőbb árcédulával.

Mondhatjuk tehát azt is, hogy 1 évvel a megjelenése után jó áron vásárolhatjuk meg a nem elavult technológiai csúcsot, olykor pedig igencsak kitűnő akciókat foghatunk ki, amivel még többet spórolhatunk.

Akinek tehát nagyon fontos a költséghatékonyság és szeretné frissen tartani a mobiltelefonját, érdemes most, 2019-ben beruháznia a Huawei P20 ár/érték arány alapján igencsak jónak tekinthető készülékcsalád (P20, P20 Pro, P20 Lite) valamelyik tagjába.