Azok a személyek, akik valamilyen daganatos betegség miatt erős kezelésben részesülnek, gyakran kell szembesülniük kialakuló hajhullással, nagymértékű hajvesztéssel. Ez a hölgyeket, a betegség mellett, nagy lelki megterhelésnek teszik ki, de szerencsére van természetes hatású kemoterápiás paróka, ami némiképp visszaadja a magabiztosságot és nőiességet.

A kezelések eredményessége szempontjából is nagyon fontos, hogy a beteg legalább lelkileg rendben legyen. A Rose Hair Studio nevű szalon kínálatában elérhető kemoterápiás paróka szintetikus és 100%-ban természetes hajból. Ezek viselése egyáltalán nem jár kellemetlenséggel, köszönhetően a kiváló belső kialakításuknak.

Tökéletesen igazodnak a fej méretéhez és formájához, a fejbőr hőjének segítségével. Fejtető részük bőrbarát, légáteresztő jellegű, így teljes mértékben természetes hatást nyújtanak. Részletes kidolgozottságú póthajak és különböző színekben, árnyalatokban, méretben és fazonban kaphatóak. A kemoterápiás paróka akkor segít, amikor a legnagyobb szükségünk van erre.