Ha kint hétágra süt a Nap, jólesik a lágy szellő által cirógatott lombok alatt ücsörögni a kertben. Ahhoz, hogy ez stílusosan történjen, a kerti ülőgarnitúra nagyszerűsége is sokat nyom a latban.

A Curver-lifestyle kínálatában található Salt fantázianévre hallgató szett például nemcsak szemet gyönyörködtető dizájnjáról híres, de a rajongói a komfortos kialakításáról is ódákat tudnak zengeni. A klasszikus textúrájú kerti ülőgarnitúra szett 2 darab kényelmes fotelből, 1 kecsesen elegáns kanapéból és egy bájos asztalkából áll.

A praktikum és az esztétikum oltárán egyaránt áldozó kerti ülőgarnitúra az anyaghasználat terén is jeleskedik, hiszen nemcsak strapabíró és időtálló, de könnyen tisztítható is.

Sőt, azok a szerencsés személyek, akiknek már a birtokát képezi a szóban forgó kerti ülőgarnitúra, arról tesznek említést, hogy a bútor még hosszú évek után is újnak hat és nem igényel semmilyen karbantartást. Amennyiben szívesen tudna meg több részletet a termékkel kapcsolatban, keresse a Curver csapatát bizalommal!