A legtöbb bicikligyártó, kifejezetten a hölgyeknek is alkot modelleket. A híres magyar tervezők által kifejlesztett Gepida női kerékpár tekintetében elmondható, hogy kiváló minőséggel bír.

Kisebb és hosszabb utakra is bátran választhatjuk ezt a márkát, hiszen a strapabíró, biztonságos tulajdonságáról híres. Ezen bicajok esetében a váz alacsonyabb kialakítása biztosítja a hölgyeknek a könnyű átléphetőséget.

Ezen kívül a legjellemzőbb különbség a férfi és női darabok között, hogy keskenyebb kormánnyal illetve üléssel rendelkeznek. Weboldalunkon a Gepida márkán belül a Classic, Alboin és Reptila fajták közül tud válogatni. A trekking bicikli általában sárvédővel és csomagtartóval is biztosított, amire a kosár könnyedén felszerelhető. Így a hölgyek egyszerűbben és kényelmesebben elintézhetik a kisebb bevásárlást.

Az oldalunkon található modelleket bátran ajánljuk a hölgyeknek! Nézzen szét a híres Gepida női kerékpár kínálatunkban és találja meg a legmegfelelőbb darabot! Oldalunkon a kitűnő minőséghez elérhető áron juthat hozzá!