Kiválasztottuk és megvettük a számunkra megfelelő klímakészüléket. Örömünk határtalan, ám sajnos ez nem egy tévékészülék, nem is hűtőszekrény, amin jó esetben az áramkörhöz való csatlakozás után elég egy gombot megnyomni. A klíma külső és belső tápegységgel rendelkezik, a klíma szerelés tehát a fal vésését, csövek vezetését, a készülék beállítását stb. foglalja magába.

Szigorú szabályozás vonatkozik arra, hogy kik telepíthetnek klímaberendezéseket. Ehhez ugyanis szakértelemre, megfelelő képesítésre és Nemzeti Klímavédelmi Hatósági regisztrációra van szükség. Aki ezzel nem rendelkezik, a klíma szerelést nem végezheti. Legtöbb esetben a készülék jótállási okmányait is csak akkor érvényesíthetjük, ha bejegyzett szerelővel telepíttettük a készüléket.

Weboldalunkon ezzel kapcsolatban minden információ megtalálható. A helyszíni felmérés térítésmentes, Heves városban és 50 kilométeres körzetében kiszállási díjat sem számolunk fel. A klíma szerelés előtt is vegye igénybe a segítségünket, hogy minden szempontból a legoptimálisabb helyre kerüljön, mind a belső, mind a külső egység.