A felnőtt kutyusok egészsége a legfontosabb a gazdiknak, azonban ezt az állapotot úgy lehet elérni, ha már születés után egyből megfelelő minőségű étellel tápláljuk őket. A kölyök kutyatáp biztosítja minden csöppség megfelelő fejlődését, így elérhető, hogy a későbbiekben is az eb a lehető legjobb kedvű és fizikumú lesz.

Mivel az apró lényeknek speciális étrendre van szükségük, így az eledel rendkívül magas, akár 55 százalék tiszta húst is tartalmaz, valamint a lehető legkevesebb szénhidrátot, hogy megőrizhesse a megfelelő tömeget a kedvencünk.

Az ásványi anyag tartalma pontosan be van állítva, hiszen így garantálható az egészséges csontok fejlődése minden életkorban. A húst nem csupán szárnyasból kaphatjuk meg, hanem bizony halakból is, ezért a lazac, mint hozzávaló, kiválóan biztosítja a megfelelő fejlődéshez szükséges Omega 3 zsírsavakat.

A nem megfelelően adagolt ásványi anyagok a kölyök kutyatápban allergiás tüneteket válthat ki hosszútávon. A prémiumminőségű eledelek adagolása mellett nem szükséges további táplálék kiegészítőt adni, mert a kölyök kutyatáp minden nyomelemet a megfelelő mennyiségben tartalmaz.