Van, amikor a megszokott eszközökkel és praktikákkal egyszerűen nem lehet megszabadulni a kosztól, piszoktól, különféle szennyeződésektől. Itt jön a képbe a Makita magasnyomású mosó, amivel temérdek tisztítási feladatot könnyebbé és bizony hatékonyabbá lehet tenni a ház körül. Nyilván sokan a termék hallatán egyből a kocsimosásra gondolnak. Tény és senki sem vitatja, hogy remekül beválik ekkor is a kellék, azonban sokkal többre képes.
A makacs lerakódásokat könnyedén ki lehet vele mosni a sárvédő alól és a nehezen hozzáférhető helyeken is kiváló munkát végez. A végeredmény olyan lesz, mintha egy autómosóba vitte volna a tulajdonos a verdáját. De nem szabadd elfelejteni, hogy a Makita magasnyomású mosó teraszoknál, kerti bútoroknál is kifogástalan munkát végez.

Ekkor a fárasztó sikálással nem sokat ér el az ember. A minőségi Makita magasnyomású mosó azonban percek alatt megmutatja, hogy mit jelent a magas teljesítmény és a páratlan hatékonyság. Mivel többféle fúvóka áll a rendelkezésre, így a vízsugár iránya és pontossága változtatható, az adott munkához igazítva mindkettőt.