A jó cégvezetés alapja a tiszta és érthető kommunikáció. Az irodák közötti kapcsolatfenntartás legalább annyira elengedhetetlen, mint az ügyfelek részéről beérkező hívások minél előbbi fogadása. Senki sem szeret sokáig várakozni, ezért meg kell teremteni a lehetőséget arra, hogy gyorssá váljon az ügyintézés. A mellékállomási bővítő kártya analóg mellékre sokat tud segíteni ebben.

Egy jól menő vállalat esetében gyorsan feláll az a kellemetlen helyzet, hogy kinövi a kezdettekben felállított technikai kapacitást. Amikor ez bekövetkezik, minél előbb modernizálást kell előtérbe helyezni, a gördülékenyebb feladatellátásért. A mellékállomási bővítő kártya analóg mellékre kifejezetten ezt a célt szolgálja.

A beépítésével kitágíthatóak a keretek. Amennyiben KX-TES824 és a KX-TEM824 telefonközponttal rendelkezünk, akkor a hacsatel.hu webfelületen megtalálható mellékállomási bővítő kártya analóg mellékre tökéletes megoldást kínál újabb 8 állomás működtetéséhez. A befektetéssel csak nyerhetünk, ezért ne vesztegessük sokáig az időt, hiszen addig is várakoztatni kell a klienseket!