Amikor serpenyőről van szó, a legtöbben a hosszú füllel rendelkező darabokra gondolnak, pedig ebből a praktikus darabból létezik másfajta kialakítású is. Ez pedig a paella serpenyő, kétfülű, zománcozott, vasból készült konyhai eszköz. A spanyolok nemzeti ételüket, a paellát készítik ilyen serpenyőkben.

Természetesen egyéb finomságok is előállíthatóak a paella serpenyő használatával, gyakorlatilag ugyanolyan ez, mint a hosszú füllel ellátott változat. Azonban sokkal könnyebb bánni vele a főzés, sütés során, ami nagy segítséget jelent a konyhai tevékenységek idején minden háziasszonynak. Kisebb és nagyobb méretben egyaránt kapható az edenyshop.hu webáruházban.

A legtöbb sütő akciós áron vehető meg jelenleg, ezért érdemes most vásárolni. Senkinek nem mindegy ugyanis, hogy pár száz vagy ezer forinttal olcsóbban jut hozzá egy termékhez vagy sem. Nagyon hasznos eszköz a paella serpenyő a finom ételek elkészítésekor, így jó, ha minden konyhában megtalálható legalább 1 darab. Megvétele érdekében keresse a webshopot!