A padló ápolása, gondozása mindig fontos. A padlófesték a ház, lakás ezen fontos részét újjá varázsolhatja. A termék sokoldalúságát igazolja, hogy nyugodtan alkalmazható beltéri és simított betonfelületekhez, hajópadlókhoz, kültéri fa- és fémfelületekhez, illetve egyéb anyagokhoz is, ahol már volt megfelelő alapozás és korábbi festés.

A padlófesték felvitele után a réteg bátran tisztítható, súrolható és mosható, hiszen nem okoz majd kárt az ember ebben. A tartósságát igazolja, hogy háztartási vegyszereknek, mosószereknek, elcsepegő motorolajnak, benzinnek nagyon jól ellenáll. Egy olyan bevonatot képez, ami kemény, rugalmas, kopásálló és roppant strapabíró.

Természetesen nemcsak a tartósságban merül ki az előnye. A padlófesték kellemes hatást kelt, esztétikussá varázsolva a kezelt felületet. Poliuretán műgyantát, időjárásálló pigmenteket, kémiailag inert töltőanyagokat, oldószert tartalmaz. Számtalan típusban megvehető a padlófesték a festekarena.hu oldalon, ahol még tanácsokkal is szolgálhatnak a munkatársak a különféle termékeket illetően.