Aki egy picit is szeret a konyhában tenni-venni és munkálkodni, az bizonyára a főzésen kívül, a sütögetéssel is próbát tett már. Természetesen a legfinomabb húsok és zöldségek elkészítéséhez alapvető eszköznek bizonyul a serpenyő.

A speciális felépítéssel büszkélkedő grill serpenyő fedővel egyetlen olyan konyhából sem hiányozhat, ahol a családtagok nem tudnak ellenállni az ízletes falatoknak. Akinek fontos a magas nívó, csakis a Tefal termék mellett dönt, amelyik megvehető az edenyshop.hu internetes oldalon.

Milyen előnyökkel bír a grill serpenyő fedővel?

A teljes mértékben tapadásmentes felület biztosítja, hogy sem a zöldségek, sem pedig a húsok nem fognak odaragadni és odatapadni a felülethez. Egy régi, nem megfelelő állapotban lévő serpenyőnél sajnos ez bekövetkezhet, így az ételkészítés után sok idő telik el a súrolással.

A grill serpenyő fedővel ezen tulajdonságának köszönhetően nem kell a sütögetés után elővenni a dörzskefét, a szivacsot és a súroló szereket. Mivel a körülmények optimálisak és a tapadásmentes jelleg adott, langyos vízzel, esetleg kevés mosószerrel csodákat érhet el az ember.