Ez egy gyönyörű designnal rendelkező készülék és magas színvonalat képvisel a felszereltség terén is. A Xiaomi Redmi Note 10 dobozában fellelhető a tok, a kábel, a SIM tű és egy 33 W töltő. Az utóbbi kiegészítő segítségével 25 perc alatt 50 %-ra feltöltheti a telefont. Az akkumulátor 5000 mAh-s, ami 2-3 nap üzemidőt biztosít.

A gyártó ezt a középkategóriás mobilt kitűnő ár-érték arányban dobta a piacra. Minimálisan változó lehet az ár, de a különböző szaküzletekben a Xiaomi Redmi Note 10 már 60 ezer Forint körüli összegért elérhető. A fantasztikus Amoled kijelzőnek hála, vakító napsütésben is remekül használható. A megjelenítő 6,43 inches, 1080*2400 pixeles felbontással.

A több kamerával ellátott termék fő széles látószögű szenzorja 48 megapixeles. A selfie egység 13, a makro lencse pedig 2 Mp-s. A Xiaomi Redmi Note 10 a saját kategóriájában kiemelkedik a vetélytársai közül. A beszerzését online is intézheti, ami napjainkban nagyon kényelmes megoldás. Néhány kattintással megrendelheti a laptop előtt ülve.