Nagyon diszkrét, ám ugyanannyira menő ékszer a piercing, aminek divatja leginkább a fiatalok körében hódít. Ezt számos testrészre lehet elhelyezni, köldökre, mellre, nyelvre, ajkakra, fülekre, intim részekre, szemöldökre, de még orrba is. Optimális választás erre a septum piercing, aminek nagyon sok fajtája ismert. Ajánlott azonban olyan helyről megvásárolni a kiszemelt darabokat, ahol magas minőségű termékeket forgalmaznak, mert így biztosan nem lesz semmi probléma a használatakor.

Igazán színvonalas septum piercing modellek megvételére nyújt lehetőséget az ekszerem.hu webáruház, ahol kedvező anyagi feltételek mellett lehet vásárolni. Nagyon sok formában, kialakításban, különféle designnal ellátott septum piercing fedezhető fel a webshop gazdag termékpalettáján, úgyhogy itt mindenki megtalálhatja a neki legjobban tetsző darabokat. Ebből az internetes áruházból biztosan nem fog üres kézzel távozni, aki egy kiváló, menő testékszerre vágyik. Nikkelmentes, orvosi fémből készült például a kínálatban szereplő A&ONE aranyszínű, apró strasszos septum piercing, ami az orr ékesítésére lett előállítva. Mindössze néhány száz forint az ára ennek a divatos darabnak. Ráadásul a 316L orvosi acélból készült, ami a lehető legjobb ötvözet ehhez az ékszerhez.

Egy speciális fajtája ez az acélnak, ami más elemek hozzáadásával allergiamentessé, kopásállóvá, rozsdamentessé és savállóvá válik. Kiváló választás, hiszen rendkívül modern, ráadásul az alkalmazása nem jár semmiféle kellemetlen mellékhatással. Ajándéknak is megfelel egy ilyen septum piercing, aminek a megajándékozott fiatal biztosan nagyon fog örülni.