A Xiaomi gyártó betört az okostelefon piacra az olcsó és megbízható készülékeivel, tehát egy elképesztően költséghatékony eszközöket előállító cégről van szó.

Egyértelműen az olcsóság képviselője volt az utóbbi években a Redmi széria, így érthető, hogy a Xiaomi Redmi 6 ár is igencsak alacsony. Például a kártyafüggetlen Xiaomi Redmi 6-os 3 GB 32 GB Dual SIM (B20) kiszerelést már 28 000 Forintért is meg lehet vásárolni a mobilcorner.hu webáruházból.

Sokan vesznek ilyen készüléket, ha a fő telefonjuk éppen nem érhető el, vagy ha szükségük van egy pót készülékre például a külföldi utazások során.

A webáruház mindig a piaci viszonyoknak megfelelően alakítja ki az árakat, tehát ennek megfelelően alakul a Xiaomi Redmi 6 ár is. Nagyon kevés pénzért lehet innen Redmi telefonokat vásárolni, tehát ide érdemes jönnie, ha nem akar túl sok pénzt költeni egy okostelefonra. Kielégítő hardverrel és funkcionalitással rendelkeznek ezek a designos készülékek, az átlag felhasználóknak tökéletes választást jelentenek.