Bármilyen szolgáltatást vegyünk igénybe, nagyon sokat számít a végösszeg, amit ki kell fizetnünk érte. Többször szükségünk lehet különféle iratok más nyelvbe történő átültetésére, a fordítás árak pedig ilyenkor lesznek igazán fontosak. A Tabula Fordítóiroda munkadíja egyáltalán nem magas, ráadásul valóban gyors és rendkívül szakszerű anyagot kapunk a pénzünkért. 2 Ft/karakter áron dolgozik ez az iroda, amire nem jön ÁFA, mert a vállalkozás mentes ettől a díjtól.

Természetesen ez az összeg az általános szövegekre vonatkozik, a műszaki, orvosi és jogi szövegek esetében 2,20-2,60 Ft a legtöbb nyelven. A kínálatban szerepelnek hivatalos fordítások egységáron, mint például az erkölcsi bizonyítvány, az anyakönyvi kivonat, egyetemi vagy főiskolai diploma, oklevél, hallgatói jogviszony igazolás, adóigazolás, ezek esetében az ár 5000 Ft. De a személyi igazolvány, lakcímkártya lefordítása csupán 2500 Ft.

Tehát egyáltalán nem magasak itt a fordítás árak, ezért tanácsos ezt az irodát megbíznia a munkával, ha erre az igen fontos szolgáltatásra van szüksége. Segítenek Önnek a fordítóirodák Budapest városában, hogy könnyen intézhesse az ügyeit külföldön. Sima és hivatalos fordítások egyaránt megrendelhetőek, tehát abban az esetben, ha a cége tevékenységét szeretné kiterjeszteni valamelyik külföldi országba és a céges iratokat, szerződéseket ott érthetővé tenni, akkor mindenképpen keressen fel egy fordítóirodát! A fent említett iroda a legtöbb európai nyelven fordít, célját az képezi, hogy a megrendelők szót értsenek a nagyvilágban és minél előbb meg tudják oldani a gondjaikat.

Cégtulajdonosként érdekelheti Önt az üzleti fordítás, ami a fent leírt okiratok mellett, bemutatkozó és marketinganyagok, PR cikkek, e-mail-ek, üzleti levelezések, mérleg, beszámoló fordítását foglalja magába. Amennyiben ezek közül van szüksége valamelyikre vagy akár többre is, akkor hívja bizalommal a 06 30 251 3850-es telefonszámot! Ne feledje, a fordítóirodák Budapest területén a rendelkezésére állnak, de a Tabulát érdemes választania!