A városban gyakran minden négyzetcentiméter számít, főleg, ha a lakás kicsi mérete miatt nagyon össze kell húznunk magunkat. Ha nem szeretnénk, hogy ez életterünket egy kerékpár még jobban lecsökkentse, akkor a fali biciklitartó segítségével könnyedén orvosolható ez a probléma.

Olykor előfordul, hogy nincs külön garázs, tároló, ahol letehetnénk a járgányt, viszont a lépcsőházban hagyni nagy felelőtlenség lenne. Szerencsére van okos megoldás, amire bátran támaszkodhatunk. A fali biciklitartó egyszerűen felszerelhető az előszobában vagy bárhol máshol, ahol éppen rendelkezésre áll arra hely.

Ennek a kiegészítőnek a segítségével úgy helyezhető el a bringa, hogy az biztosan nem fogja zavarni a további tevékenységeinket. Választható olyan fali biciklitartó, amelyikre akár több kétkerekű is felakasztható. A kiváló minőség, stílusos megjelenés és természetesen a stabil tartás garantált. Csupán a felszerelésnél kell odafigyelnünk, nehogy egy gipszkarton válaszfalra kerüljön, ami nem viseli el a jármű súlyát.