A különféle helyiségek sajátos klímájának megteremtésére, már sokféle megoldást dolgoztak ki az idők során. Bármilyen meglepő, de az energiafelhasználás mérlege alapjaiban fordult meg. A forró nyári időszakokban már többet kell költeni a hűtésre, mint télen a fűtésre. Fontos okosan felépíteni a rendszereket, amelyeknek szerves részét képezi a szelepmozgató motor használata. Komplex hálózatokban kell gondolkodni, ami minden igényt kielégít.

A hideg és meleg víz áramlását egyaránt segítő szerelvények esélyt kínálnak arra, hogy évszaktól függően, ugyanaz a rendszer tudjon kedvező környezetet biztosítani. A szelepmozgató motor a különféle típusú szeleptestek vezérlését, költséghatékony formában, teljes automatizálás mellett végzi.

Egyszerűen telepíthető, kompakt felépítéséből adódóan kis helyen elfér, valamint zajtalanul látja el a feladatát. Hosszú élettartamának hála, a szelepmozgató motor megtérülése biztosan nem marad el. A standard kiképzéssel rendelkező, fűtési-hűtési, termosztatikus, osztó-gyűjtő szelepbetétekre egyaránt ráilleszthető kényelmesen.