Felesleges a teljes fizetését egy mobil készülékre költeni vagy kölcsönt venni fel rá. Ma már lehetséges az olcsó okostelefon megvásárlása is. Az egyik híres mobileszközök világából származó hírekre specializálódott portál rangsorolta a legjobb ár-érték arányban elérhető készülékeket.

A weboldal szerint az első 5 hely így néz ki: Xiaomi Redmi 5 Plus, ami egyszerű és megbízható telefon nagy képernyővel; Xiaomi Redmi Note 4, ez nagyon hasonlít az első helyezetthez, de kisebb a képernyő mérete és alacsonyabb az ára. A Xiaomi Mi A1 egy olcsó okostelefon, nagy kijelzővel. A Huawei Honor 7x lényegében a Nova 2i pénztárcabarát változata. 

Végül a ZTE Blade V9 egy elegáns készülék érdekes dizájnnal, kiváló fényképezőgéppel és nagy kijelzővel. Ha olcsó okostelefont szeretne vásárolni, a szakemberek azt ajánlják, hogy a fent említett 5 modell közül érdemes választani. De mégis melyikre voksoljon? Ezt Ön dönti el! De ne felejtse el, hogy nemcsak a költségekre, hanem az igényekre is tanácsos összpontosítani!