A házkörüli munkálatok nagy részét egyre többen szeretik saját maguknak kivitelezni. Ezzel nincs semmi gond, de nem árt odafigyelni az apróságokra is. Az akkus csavarbehajtó remek társ lehet minden olyan feladatban, ahol korábban kézi csavarozásra volt szükség. Nem kis energia és idő megspórolását teszi lehetővé, ennek köszönhetően jut majd másra is ideje.

Az akkus csavarbehajtó sok különféle teljesítménnyel vásárolható meg, 3-18 V kivitelezésben. Az állítható forgónyomaték tartomány rendkívül hasznos a nagyobb volumenű munkafolyamatok során. Az elektromos beépített fék pedig mindenképpen hasznos lehet a kezdő barkácsolóknak.

Az ár-érték arány igazán kedvezőnek mondható, ezen felül évekig megállja a helyét a szerszámosládában. Az akkus csavarbehajtó egyszerű használat mellett képes üzemelni, kompakt és még a súlya is könnyű. A LED világítást hatékonyan kipróbálhatja szűkebb helyeken. Az akkumulátor pedig a zavartalan munkaórákat biztosítja majd, ezáltal nem kell a kábel miatt korlátok elé állítania önmagát!