A fém- és műanyag felületek festését megoldhatod egyszerűen, nem kell ecsettel, hígítóval és folyékony színezőanyaggal vesződnöd. Erre a célra van kifejlesztve az akril festék spray, ami bel-és kültéri célokra egyaránt hatékonyan alkalmazható. A javítandó vagy festendő felületre könnyen fel tudod vinni a tökéletes fedést biztosító anyagot, ami igen gyorsan szárad, valamint benzin- és olajálló tulajdonsággal is rendelkezik.

Az akril festék spray beszerezhető az üzletekben, de házhozszállítással együtt is kérhető, a hatalmas készlettel rendelkező hungarolube.hu webáruházból is. Az általában 400 ml kiszerelésben forgalmazott, Very Well márkájú festékek sokféle színben érhetőek el.

Találsz itt fekete, fehér, ezüst, aranysárga, piros, kék és zöld mellett, még sok minden mást is. Használat közben mindig ügyelj arra, hogy a közelben ne legyen nyílt láng vagy szikra, mivel az aeroszolok igen gyúlékonyak. Az akril festék spray ellenálló réteget hoz létre, de színtelen lakkal lefújva ez még inkább fokozható.