A Bogyó és Babóca rajzfilmsorozatot bizonyára egyetlen szülőnek sem kell bemutatni, mivel annyira népszerű. Nevezhető akár hungarikumnak is, hiszen a Kedd Stúdió egyik produkciója. A Bogyó és Babóca játékok nem véletlenül legalább akkora kedvencek a gyermekek körében, mint maga a sorozat.

A mese szereplői annyira aranyosak, hogy minden gyerek szeretne a bőrükbe bújni és átélni az erdei kalandokat. Szerencsére erre van lehetőségük, hiszen többféle játék között választhatnak. Az okosjatek.hu webáruház kiemelt helyet szentel a Bogyó és Babóca játékok típusainak.

Kaphatóak itt különböző társasok, Brainbox, memória játékok, kirakósok, kártyajátékok, mesekockák, de szuper színező tekercset is lehet innen rendelni. A Bogyó és Babóca játékok nemcsak aranyosak és megidézik az erdei bogárkákat, de számos készség fejlesztésében is szerepet játszanak. Támogatják a memóriát, fantáziát, kézügyességet, koncentrációt, szóval ideálisak a kicsiknek, hiszen játszva tanulnak vele. Szerezzen be Ön is párat közülük!