Kevesen tudják, hogy a légszennyezés nem csupán kültéri probléma, ugyanis a belső terek levegője sokszor jóval terheltebb is lehet. A Dyson légtisztító hatékonyan képes hozzájárulni ahhoz, hogy a levegő minősége javulhasson az otthonunkban. A szellőztetés teljes mértékben szükségszerű, viszont ilyenkor porszemcsék kerülnek a légtérbe, nem beszélve az allergizáló pollenekről, valamint az autókból származó kipufogógázról.

Sajnos, sokaknak a penészesedés sem ismeretlen, a penészgombák spórái pedig kifejezetten károsan hatnak az egészségünkre. A Dyson légtisztító 360 fokos HEPA szűrővel rendelkezik, ebből adódóan minden szögből képes beszívni a mikrobáktól hemzsegő levegőt, illetve az egyéb nemkívánatos összetevőket.

Az aktív szénszűrő jóvoltából, az akár 0,1 mikron méretű részecskék is kivonásra kerülnek és a készülék nem engedi, hogy ezek a szennyeződések visszajuthassanak a levegőbe. A Dyson légtisztító ventilátorok letisztult megjelenésükkel könnyedén beépíthetőek az enteriőrbe. Élvezze Ön is a tiszta levegőt az otthonában!