A márka története meglehetősen érdekes. Az egész ékszerek gyártásával kezdődött, amit egy görög származású olasz kézműves készített. Az üzlet sikeres elhelyezkedésének és a termékek eredetiségének köszönhetően, az ékszerek értékesítése nagyon jól ment. A modern Bvlgari parfüm készítmények ugyanilyen érdekesek.

Ezeknél az ellentétes illatjegyek néha átfedik egymást, de a kompozíciók általában véve nagyon harmonikusak. Ezen felül, ha ennek a márkának az egyik illatát választjuk, akkor nem maradhatunk közömbösek a palack egyedisége és eleganciája iránt. A Bvlgari parfümök luxus és eredeti ékszerek gyönyörű palackokba zárva.

Az illatok a viselőjük tulajdonságaira és eredetiségére összpontosítanak. Az aromák, amelyeket ez a márka készít, inspirálóak és érzékiek, temperamentumosak és ragyogóak. A csábító és vonzó imázs létrehozása érdekében, a Bvlgari parfümöket érdemes kiegészíteni a márkanév ékszereivel, amelyek ugyanolyan csodálatosak és hangsúlyozzák a személyiségében rejlő különleges bájt és egyediséget.