Az alakformálás még abban az esetben sem kicsi feladat, ha az adott személy genetikailag szerencsés, azaz nem hízékony, mert egy bizonyos kor után azért megjelennek itt-ott az apróbb hurkák a testen. Szerencsére a technika fejlettsége igen nagy és megjelent a piacon a hullámmasszázs gép, ami nemcsak az alakformálásban nyújthat hatékony segítséget, hanem különböző betegségek elkerülésében vagy enyhítésében is. Ilyen gépezetet megismerhet az alakformalogepek.hu weboldalon, például a MediLight Blue Pressotherapy hullámmasszázs gép, ami a nyirokrendszer stimulációjával és infravörös hő erejével segíti a szervezet méregtelenítő folyamatait.

Ugyanakkor a vérkeringést szintén serkenti, kezelhető vele a narancsbőr, az emésztési zavarokra is kedvező hatással van, mérsékli a végtagfájdalmakat, valamint stressz-oldó is. Két típusú lehet a hullámmasszázs gép, az egyik az orvosi, ami kifejezetten rehabilitációs célokat szolgál, ágyhoz kötött betegeknek készítették, akiknek alulstimulált a nyirokrendszerük, a hiányzó vagy minimális izommozgás következményeként. 

A másik típus pedig alakformáláshoz lett kifejlesztve, ezeknél a nyirokmasszázs funkció infrahővel van kiegészítve. Azonban a fogyáshoz és az egészség megőrzéséhez hozzájárul az InfraShape futópad is, méghozzá igazán hatékonyan és gyorsan. Az ezzel történő edzéseknél az infrahő kedvező hatása emeli a kardió gyakorlat hatásfokát. Sok jót hoz a felhasználó életébe az InfraShape futópad azon kívül, hogy elősegíti a gyors fogyást.

Méregtelenít, megszünteti a narancsbőrt, ami nagyon sok nő életét képes megkeseríteni. Használata által csökken a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának az esélye, de a mozgásszervi betegségek tüneteit is enyhíti. A sérült szövetek regenerálódását szintén támogatja, javítja a teljesítőképességet, valamint vitalitást és jó közérzetet ad. Az említett weboldalon minden további információt megtalál az InfraShape futópad tulajdonságairól. Ha ezek meggyőzik Önt, akkor ugyaninnen meg is rendelheti ezt a korszerű és praktikus készüléket.