Úgy tűnik, hogy a telefonok egyre nagyobb méretet öltenek, miközben sokan hiányolják a zsebbarát kiszerelést. Az iPhone 12 mini úgy döntött, hogy minden felhasználó kedvében jár, így most a kisebb készüléket keresők is megtalálják a kedvencüket.

Az Apple termékekhez híven, itt is biztosak lehetünk a tökéletes minőségben, azonban a hatalmas féltéglák helyett, egy egészen hagyományos méret jár, ami könnyen elfér a zsebünkben és a tenyerünkben, nincs szükség még egy kézre a használatához.

A mini névre hallgató telefon csak kívülről nézve lett kicsi, a szoftver a legnagyobb elképzeléseinket is megugorja. Nem baj, ha gyors működésre vagy erős játékokra vágyunk, az apró képernyő alatt bivalyerős processzor fekszik és minden kívánságunkat könnyedén teljesíti.

Az iPhone 12 mini egyetlen hátránya, hogy árban nem nevezhető picinek, ha azonban egyszer rászánjuk magunkat a vásárlásra, akkor több évig nem kell a cserén gondolkodjunk. Ha a régi méretet szeretnénk újra a kezünkben tartani, akkor ez a legjobb lehetőség.