Amennyiben a fűtési rendszer korszerűsítését tervezi, látogasson el az evohomeshop.hu webáruházba, ahol számos innovatív termék vár Önre!

Ezek egyike az okos szobatermosztát, ami többféle kivitelben kapható. Amennyiben a kazán és a régi, lecserélni kívánt szabályzó közötti kapcsolat vezetékes, a tökéletes megoldás a Honeywell T6 márkajelzésű termék, ami Kontaktus és Opentherm kimenettel is rendelkezik.

Ha a kapcsolat rádiós az egységek között, akkor az ideális termék a Honeywell T6R elnevezésű okos szobatermosztát. Mindkét fajta kiválóan együttműködik a wifi hálózaton keresztül az Amazonnal, Apple HomeKittel, Google Home-mal, Alexával és IFTTT-vel.

A készülék tartható a polcon vagy az asztalon, hogy mindig kéznél legyen, csak az a fontos, hogy a töltője csatlakoztatva legyen a hálózathoz. A kazánvezérlő relének szüksége van 230V tápfeszültségre. Az okos szobatermosztát hatékonyan használható a hagyományos és az OpenTherm képes kazánok esetében is, ennek az innovatív kelléknek köszönhetően, a lakás hőmérséklete folyamatosan a megfelelő szinten tartható.