Az online boltok ma már szerves részét képezik a vásárlási szokásoknak, hiszen mindenki legelső körben a világhálón keres rá az áhított termékre. Így van ez a számítástechnika világában is, ezért egy jó PC webáruház aranyat ér! Az Ebyte rendelkezik minden olyan paraméterrel, ami nélkülözhetetlen egy valóban ügyfélközpontú PC webáruház esetében.

Részletes termékinformációkkal, rendszeres akciókkal, átláthatósággal szolgálja a vásárlók kényelmét. Számunkra különösen fontos, hogy a vásárlók bizalommal forduljanak hozzánk, így önkéntes garanciát vállalunk a használt termékekre annak ellenére, hogy a törvény szerint, jótállás csak új termékekre vonatkozik.

Tudni kell tehát, hogy a cégünk nem egy hagyományos PC webáruház, hisz mi elsősorban nem új, hanem használt számítástechnikai eszközöket kínálunk. Ebben a tárgykörben még fontosabb az ügyfelek bizalmának elnyerése, az árak versenyképességének megtartása. Mi ezt úgy próbáljuk elérni, hogy a minőséget és a használhatóságot helyezzük előtérbe.