Ha nem tudjuk, hogy mivel tehetnénk könnyebbé a gyermekünknek az iskolakezdést, akkor íme egy nagyszerű ötlet! A Barcelona iskolatáska a kis focirajongók nagy kedvencének számít. Ezt a sportot szinte mindenki szereti, a kicsiktől egészen a nagyokig.

Ha a kis sportoló kedvenc csapata éppen a Barcelona, akkor szebb ajándékot nem is kaphatna, mint a Barcelona iskolatáska. Nemcsak egy egyszerű hátizsákról van szó, amin helyet kapott a csapat logója.

Ez a változat annál sokkal többet rejt magában. Nem is csoda, hiszen Ars Una termékről van szó. Emiatt lehet az, hogy az anyaga nem engedi át a vizet, ezért esőben sem eshet baja az ebben tárolt dolgoknak. A suliban így már nem lehet kifogás, hogy az úton elázott a házi. A párnázott vállkiképzés szintén egy plusz kényelmi funkciónak számít.

A suliba vezető hosszú úton nem lesz kényelmetlen nap mint nap cipelni a Barcelona iskolatáskát, a tökéletes súlyelosztás miatt. Nem nehezedik rá a vállakra és nem erőlteti a gerincoszlopot sem a Barcelona iskolatáska. Nemcsak a suliba, de utazáshoz és kirándulásokhoz is tökéletesen megfelel.