A gőzkabinok iránti igény meglehetősen nagy. Ennek leginkább az infraszauna jótékony hatásai az oka. Ismert tény, hogy az infravörös sugárzás képes normalizálni a vérnyomást, javítani a vérkeringést és az általános egészségi állapotot, valamint kezelni és megelőzni sok betegséget.

Amíg korábban ez az eljárás csak egyes egészségügyi központokban volt elérhető, mára már egy- vagy kétüléses kabint közvetlenül telepíthetünk a lakásunkba is, így az otthonunk elhagyása nélkül élvezhetjük az infraszauna jótékony hatásait. A termikus sugárzás a következő tulajdonságokkal rendelkezik: elpusztítja a káros mikroorganizmusokat és vírusokat, fiatalít, erősíti az immunitást, továbbá megelőző és terápiás hatást biztosít.

Ezen kívül a szervezet sokkal jobban tolerálja az ilyen típusú eljárásokat, mint a hagyományos gőzfürdőt. Mint bármelyik terápiának, a hőhullámokkal történő kezelésnek is van ellenjavallata. Mielőtt élvezné az infraszauna jótékony hatásait, konzultáljon az orvosával és derítse ki, van-e valamilyen egészségügyi problémája! Jól tudjuk, mi az egészség, valamint a hosszú és kényelmes élet kulcsa!

Az mPulse a Sunlighten infraszauna intelligens sorozata képes az elégetett kalóriák és a pulzusszám mérésére. Ezek a berendezések a legfejlettebb Solarcarbon fűtőelemekkel vannak felszerelve, amelyek szélessávú infravörös spektrummal rendelkeznek és a legpontosabb melegítés céljából képesek a sugárzási intenzitás szintjét beállítani.

A Sunlighten infraszauna mPulse modelljei DVD-kompatibilis 7 hüvelykes LCD érintőképernyővel és hangrendszerrel vannak felszerelve. A kabinok gyártásához tanúsított és környezetbarát fafajtákat használnak, amelyekre a gyártó nagyon büszke. Ezekben a készülékekben tartózkodni nagyon kényelmes, mivel nem érezhető a meleg levegő vagy a gőz agresszív hatása, amit sokan alig képesek elviselni.

A Sunlighten infraszaunában a levegő hőmérséklete az emberi szervezetnek kényelmes határokon belül ingadozik, ezért az itt tapasztalható érzés kissé szokatlan lehet azoknak, akik megszokták a hagyományos finn változatot.