A különféle növények és növényi hulladékok darabolása nem egyszerű feladat a megfelelő masina hiányában. A Bosch webshop munkatársai pontosan tudják, hogy melyik az a gép, amivel sokkal egyszerűbbé tehető ez a munka. A BOSCH AXT 25TC szecskázó biztosan beválik, hála a modern, Turbine Cut nevet viselő vágórendszernek. A segítségével az anyag rendkívül gyorsan áttolásra kerül, 230 kg/h teljesítménnyel. Bátran bevethető ez 45 mm vastag ágakhoz. Jó tulajdonsága, hogy 30%-kal kisebb, mint az előző modellek, így könnyedén elfér a garázsban vagy bárhol máshol.

Mindez a levehető garatnak köszönhető, aminek hála csupán 67 cm magasságot igényel a tárolás során. A Bosch webshop kedvelt produktuma igazán halk, hiszen a visszaütésmentes, maróhengeres vágómű úgy lett kialakítva, hogy a lehető legcsendesebben működjön. Ehhez hozzájárul még az önbehúzó is. Egy praktikus gyűjtőládával is bír a Bosch webshop szecskázója, ami 54 literes, így az aprított hulladék egyszerűbben tárolható. A szabadalmaztatott, levehető garat nagymértékben leegyszerűsíti a kezelését, így végre könnyű a betöltés és az elakadások egyszerű megszüntetése mindig adott.

Fémek vágása a jó szablyafűrészlap segítségével

A Bosch a különféle fűrészlapok gyártásával is foglalkozik. A temérdek produktum közül érdemes kiemelni a S 1022 EHM Endurance for Stainless Steel szablyafűrészlap típust, ami kiváló végeredményt biztosít a fémek vágásakor. A speciális keményfém fogazatával megadja azt a stabilitást és merevséget, amire szükség is van a munka során.

A szablyafűrészlap precíziós köszörülésű fogait rozsdamentes acél vágásához optimalizálták, így ezen anyagokhoz is nyugodtan bevethető. A kialakításának hála, a legkeményebb anyagok vágására is alkalmas. A standard szablyafűrészlap hosszúsága 20 cm, ami 15 cm vágáshosszt tesz lehetővé. Egyes esetekben pedig csakis az S 1025 HBF Endurance for Metal fűrészlap jöhet szóba, ami hosszú élettartamot, precizitást és hatékonyságot garantál a különféle fémszerkezetek bontásakor. A sajátos geometriája erőfeszítés-mentes és sima vágást biztosít.