A széles termékválasztéknak köszönhetően, manapság már mindenki megtalálhatja a neki megfelelő táskát, bármilyen legyen a stílusa. Természetesen ez ugyanúgy igaz férfiakra és nőkre egyaránt. A minőségi bőr táska női változatba apró díszítőelemet és varrásmintákat tartalmazhat, amelyek segítenek meglágyítani a kinézetét.

Kizárólag magas színvonalú alapanyagokból készülnek, így nem kell félni, hogy pár alkalom után elszakad a pánt vagy elromlik a cipzár. Könnyű különbséget tenni a bőr táska női és férfi modellek között, már csak a kialakítás alapján is, de természetesen néhányat nemtől függetlenül is lehet hordani. Mindegyik darab kialakításakor nagy figyelmet fordítottak arra, hogy a lehető legpraktikusabb legyen.

A külső zsebek azt a célt szolgálják, hogy a gyakran használt tárgyainkat ide tehessük, mint a bérletet vagy a kulcsokat. Ez a hozzánk közelebb eső részen van elhelyezve, cipzárral ellátva, hogy még védettebb legyen. A bőr táska női modellek alapnak számítanak minden hölgy szekrényében.