A régi típusú, még nyomógombos mobiloknak megvolt az a jó szokásuk, hogy ellenálltak a külső hatásoknak. Előfordult, hogy kiestek a kezünkből és akár darabjaikra hullottak, de amint összeraktuk, kiválóan működtek tovább. A modern szerkezetek ezzel ellentétben igen sérülékenyek. De vajon mindegyik ilyen? A CAT okostelefon kiemelkedik a többi típus közül az ellenállóságával.

Legyen az ütődés, rázkódás, por, víz, a kialakítása könnyen megvédi a szerkezeti integritást. Ha minden a helyén van, akkor még a folyamatosan nedves környezet sem okoz problémát. A CAT okostelefon úgy lett megalkotva, hogy mindenkinek kiszolgálja az igényeit. A strapabíró külső mellett, a belső tulajdonságival is biztosan meg leszünk elégedve.

Eredetileg a cég kimondottan a saját munkatársainak fejlesztette ki, akik nehézgépekkel dolgoznak, olykor zord körülmények között. A CAT okostelefon egyediségére azonban mások is felfigyeltek, akinek hasonló feladatköre vagy éppen hobbija van. Már az egyedi külső is hihetetlen vonzerőt kölcsönöz a terméknek, amit örömmel veszünk majd a kezünkbe és használunk.