Léteznek olyan speciális esetek, amikor szükség van az egyedi termékek bevetésére, a kényelem és egyben sajátos küllem biztosításhoz. Abban a családban, ahol vannak gyermekek, elég nagy a valószínűsége, hogy a falakra gyakran kerülnek fel oda nem éppen illő alkotások, rajzok formájában. Természetesen felnőttként is szembesülhetünk azzal, hogy összemázoljuk a falat, amit kijavítani csak újrafestéssel lehetne.

A Dulux festék jóvoltából megoldható a gyors tisztítás. A terméket pontosan az ilyen helyzetekre fejlesztették ki. Még a sokszori dörzsölés hatására sem kopik meg a fénye. Mindez a vízlepergető felületnek köszönhető, ami nem hagyja a szennyeződéseket beivódni a szerkezetbe. A Dulux festék remek fedést biztosít. Egyedi összetételének hála, cseppmentesen festhető és jó hatást kelt.

Legközelebb pedig csak akkor kell majd újból ecsethez nyúlni, amikor szeretnénk az árnyalatot megváltoztatni. A konyhák és előszobák, de még a nappalik esetében is tökéletes választásnak minősül a Dulux festék. A pára és légáteresztő képessége révén hagyja a falakat szellőzni.