Ha szereti a karkötőket, gyűrűket és nyakláncokat, akkor van egy tároló eszköz, amibe mindenképpen érdemes befektetni. Ez az ékszertartó lenne, ami kedvező áron kapható, mégis nagyon hasznos.

Ezek a praktikus tárolók külön kampókkal rendelkeznek, amikre felakaszthatja a nyakláncait, így biztonságosan és elkülönítve pihennek egymástól. Ezekkel véget vethet azoknak az elvesztegetett perceknek, amiket azzal tölt, hogy kibogozza a csecsebecséket. A cipzáros ékszertartók, a praktikusságuknak köszönhetően, ezekben zárva maradnak a féltett kincsei. Többé nem kell aggódnia amiatt, hogy egyes darabok ott kallódnak valahol. Szerencsére léteznek már utazási ékszertartók is, ezek azért hasznosak, mert így mindig pontosan tudja, hogy mi hol van.

Nem kell keresgélni a szállodai szobában, a párnák és lepedők alatt azon tűnődve, hová tűnt el a fülbevaló. Az utazáshoz kitalált modellek viszont a hétköznapokon is kapóra jönnek, hiszen a város felfedezése közben is magával viheti, így bármikor és bárhol könnyedén lecserélheti.