Egy napelem rendszer kialakítása számos költséggel jár. Nemcsak a panelek, az inverterek, az órák és a tartószerkezet értékét kell előre megbecsülni, hanem a kivitelezési munkálatok, a kábelek, a csatlakozók és a földelés is sok kiadást vonnak maguk után.

Ezért cégünk arra gondolt, hogy stabil napelem rendszer ár révén, extra kiadások nélkül fogja biztosítani a termékeit és szolgáltatásait az érdeklődőknek. A havi 10.000 Ft-tól egészen a havi 50.000 Ft-ig terjedő villanyszámlát különféle méretű napelem rendszerekkel lehet kiváltani.

Mindegyik napelem rendszer ár 30 éves garanciával ellátott TrinaSolar 270W polykristályos prémium napelemeket tartalmaz. Emellé az osztrák Fronius invertert kínáljuk, szintén garanciával. A napelem rendszer ár magába foglalja a K2 Systems német napelem tartószerkezetet is, amire pedig 15 év garanciát ad a gyártó.

Ha honlapunkra látogat, akkor megtekintheti a kulcsrakész, néhány éven belül megtérülendő napelemes rendszereket, amelyekhez villanyóra, kábelek, földelés és szerelési munkálatok is járnak.