Négylábú barátja elvesztette az étvágyát, a hangulatát és még a vágyát is, hogy a ház körül szaladgáljon? Ennek az egyik oka az lehet, hogy speciális táplálékra van szüksége. A híres holland Trovet kutyatáp egy szabadalmaztatott gyógy eledel, amit az 1980-as évek végén kezdtek el gyártani. A márka több sorozatnyi speciális táplálékot kínál a különböző kórképekkel rendelkező kedvenceknek.

A cég termékei a táplálkozás területén végzett legújabb kutatásokon alapulnak. A Trovet kutyatáp segítségével olyan egyedi étrend alakítható ki, ami figyelembe veszi az állat súlyát, korát és egészségügyi állapotát. Az ilyen speciális eledeleket általában az emésztőrendszeri problémákkal küzdő vagy a túlsúlyos négylábúaknak írják elő.

Ezeknek köszönhetően az eb gyorsan visszanyeri az egészségét, az izomzata rugalmasságát és képes lesz visszatérni a megszokott életmódjához. A Trovet kutyatáp hasznos vitaminokkal és nyomelemekkel járul hozzá a kedvencek életerejéhez. Mi pedig gondoskodunk arról, hogy mindez megfizethető áron legyen elérhető.