Minden versenyszerűen űzhető sportban van valami közös. A kényelmesebb játék érdekében, elengedhetetlen egy eredményjelző beszerzése. Miért? Nézzük például a futballt! A két csapat kétszer 45 percen keresztül küzd meg a több gólért.

Vajon mi történne, ha a játékosok nem tudnák nyomon követni, hogy ki mennyi pontot szerzett a meccs alatt? Csökkenne a motivációjuk, honnan tudnák, hogy vesztésre állnak, esetleg arra gondolnának, hogy nem kell megerőltetniük magukat a biztos nyereség érdekében. De gondolhatunk egy kosárlabda meccsre is, ahol egyetlen dobással lehet 3 pontot is szerezni, így a játék végére már senki sem lenne tisztában a végső eredménnyel.

Az eredményjelző ezt kényelmesen megoldja, van analóg és digitális változata, minden attól függ, hogy hol és kikkel játszik az ember. Az analóg kézzel hajtható, ki lehet tenni a pálya szélén egy asztalra és onnan figyelni az eseményeket. A digitális jelzőt hivatalos meccseken is kényelmesen lehet használni, de a falra is bátran felszerelhetőek.