A tornacipő az utóbbi években valósággal a reneszánszát éli. A fehér edzőcipő a lábbelik népszerű tagjává avanzsált elő, holott régebben valóban csak a tornaórákon vagy a szabadidős tevékenységeken szerepelhetett.

Ez a népszerűség köszönhető az egyik nagy cipőgyártó márkának, ami az egykor banális edzőcipőt igazi sztár-csukává léptette elő. Az sem titok ugyanakkor, hogy a közismert márkának a tagjai igen borsos áron kínálják magukat. Van számos, szintén nagyon jó minőségű fehér edzőcipő változat, amelyik ráadásul sokkal megfizethetőbb árfekvésben mozog. Ezeket a cipom.hu webáruházban kell keresni, hiszen itt sok modern és vonzó modell kapható.

Ezek kimondottan erős és tartós kialakítással rendelkeznek, ideálisak a sporthoz és a hétköznapi tevékenységekhez egyaránt. A fehér edzőcipő a hölgyek körében is roppant népszerű, hiszen kényelmes, ugyanakkor jól kombinálható farmerrel, szoknyával és ruhával is. Vékonyabb és platformos talppal, rövid és hosszú szárral egyaránt megtalálható a webshopban.