Napjainkban egyre nagyobb figyelmet szentelünk annak, hogy minél kevesebb műszálas ruházatot vásároljunk. Az elsődleges cél a pamutból készült termékek beszerzése, ami nemcsak a pólók és fehérneműk szintjére szorítkozik, a kiegészítőknél is fontossá vált. Ilyen többek között a pamut harisnyanadrág, amiben nem izzadunk meg az egész napos viselés ellenére sem. Persze a hagyományos, műszálas modellekhez hasonlóan, a vastagság itt is meghatározó lehet.

A DEN jelzés valójában erre mutat rá, hogy az adott pamut harisnyanadrág mennyire sűrű szövésű. A nagyon vékony, alkalmiak 8-10 DEN, a mindennapokban használtak pedig 15-20 DEN vastagságúak. Az őszi időszakban a 30-40 DEN, míg a téli napokon a 60-100 DEN harisnyák a megfelelőek. A kereskedelemben kapható 100 DEN feletti sűrűszövésű pamut harisnyanadrág is, ami már inkább a leggins kategóriába sorolható. A webáruházunkban az összesre talál változatot, csipkéset, mintásat vagy sima szövésűt, legyen szó akár fehérről, testszínűről vagy épp feketéről.

A harisnya nemcsak a hétköznapi viselet kiegészítője, hiszen az éjszakai huncutkodáshoz is remek választás lehet. Ahhoz, hogy elcsavarja a párja fejét nem is kell több, mint egy mintás, csipkés darab és egy Andalea csábos kombiné vagy jelmez. Az Andalea által forgalmazott, nagyon kifinomult, mutatós darabok között mindenki megtalálja a számítását. A rózsaszín XXL-es jelmeztől kezdve a legbujább fekete kombinékig, nagyon széles palettáról válogathat és meg is tudja rendelni online, diszkréten, kínos helyzetek megélése nélkül.

Ezeknek a szexi jelmezeknek köszönhetően minden este más-más szerepbe bújhat. Így válhat Önből szorgos kis takarítónő, ártatlan titkárnő vagy merész flamenco táncosnő. Az Andalea termékek mellett sok más márkát is megtalálhat a webáruházunkban. Népszerűek a MissO, az Obsessive, a Gabidar és a Livia Corsetti darabok is. A készlet böngészése során különleges kiegészítőket, alsóneműket is fellelhet, de a kínálatunk kiterjed a pizsamákra és tinimelltartókra is. Szerezze be tőlünk mindazt, amire szüksége lehet!