A férfiak körében nagyon kedvelt viselet a rövid ujjú ruházat a mindennapokban. Előszeretettel hordják a szabadidős tevékenység ideje alatt és a munkavégzés során is. A Fruit of the Loom póló határozott és karakán megjelenést biztosít a viselőjének, így kiváló ruházatként szolgál az irodai és az értékesítési munkaterületen egyaránt.

A klasszikus tervezésű Fruit of the Loom póló 100 % pamutból készül. A gallér duplavarrással van megerősítve, az ujjak vége pedig bordázott. A dekoltázs, a ruha anyagának színével megegyező gombok segítségével állítható. A divatos szabás jóvoltából, az anyag a test vonalát követi, ennek köszönhetően jó fellépést kölcsönöz a viselőjének. Gépi hímzésre kifogástalan alapanyagként szolgál, hiszen bármilyen matrica vagy céges embléma könnyűszerrel ráilleszthető.

Anyaga többféle színben elérhető, így minden vállalat megtalálja az arculatának megfelelőt. A Fruit of the Loom póló női változata is fellelhető az áruházak polcain. Nagyszerű választásnak bizonyul a meleg nyári napokon.